Gebruik neutrale, ongeparfumeerde gel, schuim of crème. Het wordt aanbevolen dat je scheerschuim of crème gebruikt die is ontworpen voor het scheren van schaamhaar in plaats van je gelaat. Stap 2/3: hoe scheer je het best? Het is nieuw, toch? Hoe nieuwer het is, hoe beter het zal werken. Hopelijk, heeft het veel mesjes en iets bijzonders, gelachtige aan de zijkant om ervoor te zorgen dat je je minder moet insmeren.

hoe scheer ik mijn schaamhaar exfolieërt, dan zorg je ervoor dat alle haartjes net gelijnd worden en alle dode huid verwijderd wordt, waardoor je je gladder kan scheren en je een kleinere kans hebt om je te verwonden. Dus als je tijd hebt, dan verwijder je best eerst alle dode huid. Breng wat scheerschuim toe om irritatie te voorkomen.

Zorg ervoor dat je haartjes zeker nog maar.6 cm lang zijn of zelfs korter. Als je nog nooit je schaamhaar hebt geschoren, dan laat je nu best even de haartjes kort. Hierdoor kan je wat gewoon worden aan het gevoel om daar beneden kaal te zijn! Als je wat dikkere vingers hebt of wat klungelig bent, gebruik je best beter geen schaar. Indien je wat nerveus zou zijn kan je je namelijk snel bezeren. Je koopt best een elektrisch trimapparaat om de klus te klaren. Zon apparaat kan enkel tot op de huid, waardoor je je niet kan snijden. Verzacht de haartjes en haarfollikels door een warm bad of een hete douche te nemen. Dit zal het gemakkelijker maken om je grof, ruw schaamhaar te scheren; Misschien lijkt dit oefeningen wel een overbodige stap, maar het zal het langdurig scheerproces veel fijner maken. Je hebt hier misschien geen tijd voor?

hoe scheer ik mijn schaamhaar

Schaamhaar scheren: hoe doe je het?


Hoe scheer je je schaamhaar? Meer en mér mannen en vrouwen scheren hun schaamhaar, maar dit onderbuik vereist wel enige finesse. Of je nu man of vrouw bent, het proces is hetzelfde sterk scheer het haar weg en voorkom huidirritatie. Je schaamhaar scheren doe je best op de correcte manier, lees hier hoe. (bron afbeeldingen: wikihow stap 1/3: maak je scheer klaar. Trim je haartjes voor je jezelf scheert. Scheerapparaten zijn ontworpen om vrij korte haren te scheren en zullen dus snel door lange haartjes verstoppen. Om ze te trimmen trek je de haartjes best wat omhoog, weg van de huid en snij je ze af met een klein, scherp schaartje of een speciale trimmer (zonder roterend hoofd).

Schaamhaar scheren: hoe doe je het?


Gebruik een kleine spiegel voor beter zicht. Als je ervaring hebt kun je zelf een patroon aanbrengen. Waxen kan de haren voor weken verwijderen.

hoe scheer ik mijn schaamhaar

Breng nu de scheerschuim of gel aan. Zorg ervoor dat je huid niet te fietsen nat is, maar wel vochtig. Wrijf het scheerschuim in rondjes in, dit zal zorgen dat de haren iets meer rechtop gaan staan. Dat zal het scheren makkelijk maken. Bij deze stap kun je beginnen met scheren. Gebruik een scherp mesje.

Ga eerst in dezelfde richting als je haargroei, maar ga daarna weer de andere kant. Om irritatie te voorkomen moet je niet te vaak over dezelfde plek heen gaan. Maak tussendoor je scheermesje vrij van haren. Haal tussendoor ook af en toe de losse haren tussen je overige schaamhaar uit. Gebruik een lotion om je schaamstreek vochtig te houden en de gevoelige huid iets te kalmeren. Tips, hou de producten aan de buitenkant van je lichaam. Scheer niet tijdens je menstruatie, dan is de huid gevoeliger.

Ik neuk mijn schoonmoeder

Dit knippen hoeft niet echt secuur te gebeuren, het is enkel voorbereidingswerk. Het is een goed idee om een warme douche te nemen of in een warm te gaan liggen voor minsten vijf of tien minuten. De warmte zal jouw huid zachter maken en de voor ontspanning zorgen. Het is een goed idee om scheerolie op je schaamhaar te deppen, dit zal de huid beschermen. Ook zal het scheermesje beter bachbloesem over de natte huid glijden. Dit zal allemaal helpen bij het voorkomen van irritatie van de huid of eventuele sneetjes. Als scheerolie niet beschikbaar is, kun je deze stap eventueel overslaan, maar het is handiger om dit dan gewoon aan te schaffen.

hoe scheer ik mijn schaamhaar

Seksueel, ik neuk mijn getrouwde

Zorg bij het scheren van je schaamhaar echter wel voor een koper goed scherp mesje. Bij goedkope mesjes is er veel meer kans op sneetjes, iets wat je in dit gebied liever niet wilt hebben. Kies voor een scheermesje met meerdere mesjes. Natuurlijk hoef je niet de duurste te kiezen, kies gewoon voor kwaliteit. Om te beginnen moet je jouw schaamhaar knippen met een schaartje, doe dit zo kort mogelijk. Probeer de lengte wel gelijk te houden. Hoe minder haar je over houdt, hoe minder gebruik je hoeft te maken van het scheermesje.

Hier een duidelijke uitleg van hoe sterk je dit het beste kan doen, zonder complicaties te veroorzaken of tegenkomen. Het is niet moeilijk, maar kost wel rond de half uur als je dit goed en voorzichtig wilt doen. Kies goede scheerschuim of gel, absoluut geen zeep of shampoo gebruiken. Bij het scheren van armen en benen is scheerschuim nog geen vereiste, maar bij het scheren van schaamhaar is dat het wel. Lees voor gebruik altijd goed de verpakking, sommige zijn niet geschikt voor schaamhaar. Dit staat dan vermeld op de verpakking. Zoek een goed scheermesje uit. Er zijn veel goedkope scheermesjes in de winkel te vinden en voor armen en benen maakt dit niet heel veel uit.

Gratis Sexverhalen en Dating

Veel vrouwen hebben moeite met het scheren van zonder schaamhaar, wat een bijzonder gevoelig gebied. Een stap voor stap begeleiding kan helpen bij het scheren van dit gebied. Een paar handige tips en opmerkingen zullen het scheren versimpelen. De duidelijke uitleg kan een hoop gedoe en problemen voorkomen. Het scheren van schaamhaar is voor vrouwen een stuk lastiger dan het scheren van armen en benen, waar simpelweg een scheerapparaat op gezet kan worden. Er is meer geduld vereist en het moet met beduidend meer zorg gedaan worden. Niet alleen is het een gevoelig gebied, maar het is ook een dikker haar type. Neem hiervoor de tijd, zeker als het de eerste keer.

Hoe scheer ik mijn schaamhaar
Rated 4/5 based on 732 reviews